sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

Kevättä rinnassa



Täällä Englannissa aurinko pilkistelee yhä useammin. Vaikka melkein joka päivä sataa, on päivissä aurinkoisiakin hetkiä. 
   Työpäivät on alkanut sujumaan ja ensimmäiset mun tekemät kyltit tuli painosta ja sain nähdä ne viime perjantaina toimistolla. Tulevalla viikolla ne pistetään kadun varteen sekä talon seiniin. Laitan sitten kuvan niistä kun kun pääsen toimistolle. Tulevalla viikolla myös pääsen harjottelemaan tekemään töitä nopealla tahdilla. Mun ohjaaja töissä sanoi, että jo perjantaina osin yhtä nopea tekemään projekteja kuin he. Eli esimerkiksi käyntikortti 15 minuutissa tai vaikka kaksipuolinen flyeri 30 minuutissa. Tällä tapaa firma tienaa hurjasti. Näillä näkymin töitä tulee  olemaan paljon huomisesta alkaen. 
   Viimeviikolla mun toinen pomo vei mut aamiais kokoukseen, missä oli monesta paikallisesta firmasta edustaja ja jokainen esitteli vähän omaa bisnestä aamupalan ääressä. Sain minäkin esitellä sitten itseni ja mitä teen meijän firmassa. Pääsin samalla oikean englantilaisen aamiaisen makuun. 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti